Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Alter ego
Isbn: 978-87-2805-856-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2021

E-bok

Alter ego

Att vara en offentlig person ställer höga krav på författaren M och han har svårt för att leva upp till de förväntningar som finns på honom. Hans nya verk behöver därför en annan företrädare och som en gåva från ovan dyker den rotlöse skådespelaren Jonas Jonson upp, redo att ta sig an rollen. Marcus Ling är född. Till en början tycks rollen inte kräva mycket och Jonas J ägnar mer tid åt att regissera sitt eget liv, som i första hand är den nyblivne stockholmarens sökande efter sin plats i den nya och mystiska staden. Han hamnar dock på surrealistiska villovägar, styrd av en fyrtioårig kvinna som både förför och förvirrar.

Thomas Anderbergs roman Alter ego utspelar sig i Stockholm, Köpenhamn och Lugano. Det är en storartad roman om rollbyten, identitet, passioner och vandringar i ett hemlighetsfullt nu.

Thomas Anderberg (1956-2013) var musik- och litteraturkritiker på DN, författare och professor i praktisk filosofi vid Uppsala universitet. Han debuterade 1987 med romanen Den nya ordningen och gav därefter ut flertalet böcker inom såväl den skönlitterära som den facklitterära genren.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone