Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Det sanna ljuset i tillvaron - Om existentiell balans och välbefinnande
Isbn: 978-91-8953-924-2
Förlag: Media 24 / Digibook
Kategori:
Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2022
Uppläsare: Cecilia Ekman
Length: 6 timmar 2 minuter

Ljudbok

Det sanna ljuset i tillvaron - Om existentiell balans och välbefinnande

Denna bok handlar om sådant som skapar obalans och balans i den moderna människans liv. Den moderna människan har allt mer hamnat i ett obalanserat tillstånd där vi låter bland annat rädsla, stress, egoism, materialism och skuld ta över våra liv.

Boken tar upp både de obalanser som vi har skapat men också vad som kan skapa balans i vårt liv, så att vi kan finna tillbaka till ett lyckligt och hälsosamt liv både på individ- och samhällsnivå.

Vad innebär egentligen villkorslös kärlek, lycka, integritet, identitet, frihet och medvetenhet? Detta och mycket mer kommer denna bok behandla.

Boken innehåller reflektionsfrågor på varje kapitel så att alla kan reflektera utifrån sitt egna liv, utifrån den nivå och behov man själv har i livet. Boken är en handledning för oss för att finna en existentiell balans i livet, så att vi kan må bra med våra liv i vårt liv


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone