Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Reservatet
Isbn: 978-91-8972-414-3
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

Reservatet

Reservatet utspelar sig i ett annorlunda högteknologiskt Sverige där robotar, injektioner som botar cancer och självflygande helikoptrar är vardagsmat. Den enväldige presidenten har avskaffat demokratin och utvecklat ett terrorvälde, men brottas med ett akut problem. Fängelserna är överfulla och kriminaliteten skenar.


Spelutvecklaren och MMA-fajtern Axel vinner en demokratitävling med en genial lösning på problemet. Varför inte bygga ett reservat – ett gigantiskt muromgärdat utomhusfängelse i Norrland – och dumpa brottslingar där på livstid?


En av alla brottslingar som förvisas dit är Moa, trots att hon agerade i självförsvar när hon dräpte sin sambo. När Axel träffar henne i Reservatet inser han att idén inte var så bra som han trodde. Det dåliga samvetet leder till att han bestämmer sig för att medverka i den kupp som ska göra Sverige till ett demokratiskt land igen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone