Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Inte den jag är
Isbn: 978-91-8976-833-8
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2023

E-bok

Inte den jag är

Ella är nyinflyttad till stan och arbetar som lärare på en gymnasieskola. Från vännen och kollegan Nettan får hon höra att Micke Nygren har börjat som idrottslärare på skolan. Alla verkar veta vem han är, förutom Ella.

Första gången Ella och Micke springer på varandra är i lärarrummet och Ella kan bara hålla med sin goda vän: Micke är spännande och ser bra ut. Men ryktet säger att han aldrig dejtar sådana som Ella. Dessutom har hon själv anledningar att dra sig tillbaka.

Den andra idrottsläraren på skolan, Stellan, har svårt med relationer. Han är inte längre den där vältränade mannen han en gång var och självbilden har raserat. I ett försök att hitta rätt igen inleder han en relation med en yngre kvinna, men det blir inte riktigt som han tänkt sig.

Inte den jag är handlar om att växa och våga. Det är en engagerande feelgoodroman med komplicerade relationer och längtan efter kärlek.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone