Jump to content
The library informs: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Cover for Dit antiloper kommer för att dricka
Isbn: 978-91-8973-670-2
Publisher: Bookea
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2023
Narrator: Charlotta Åkerblom
Length: 6 hours 57 minutes

Audiobook

Dit antiloper kommer för att dricka

Kirsten lämnar sitt gamla liv bakom sig och reser till Bali för att bearbeta en hastig och oväntad sorg. När hon landar i paradiset möter hon den mystiske och tilldragande Max, en man som bär på mörka stråk inom sig. De inleder en affär.

Efter en fruktansvärd händelse där Kirsten tvingas ta till våld för att överleva, hjälper Max henne ur knipan - på villkoret att hon börjar jobba i hans verksamhet. Hon accepterar men priset blir skyhögt. Ett litet misstag kan kosta henne livet.

"Dit antiloper kommer för att dricka" ifrågasätter moral och identitet. Vem är offer och vem är förövare? Vad är en människa beredd att göra för att rädda sig själv?

Peo Bengtsson har skrivit ett antal romaner sedan tidigare: Mannen utan ryggrad, Kärleken passerade här en gång, Så länge du är min syster, Vara Frank, Min bästa väns fru och Vindstilla dagar på öde platser.

Valle Wigers romandebuterade 2013 med uppväxtskildringen God natt, oktober. Han skriver regelbundet kulturjournalistik, har publicerat flertalet noveller och är författare till en guidebok om Berlin som kommit ut i tre upplagor. Därtill är han verksam som skönlitterär översättare från tyska.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone