Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för En personlig resa - Från Afghanistan till Marocko
Isbn: 978-91-8954-751-3
Förlag: Kunskapshuset Förlag
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

En personlig resa - Från Afghanistan till Marocko

Statsvetaren Magnus Norell har i mer än 30 år ägnat sig åt att nyfiket undersöka varför religiöst betingade konflikter i världen är så våldsamma och svåra att lösa. Många av länderna han besökt i sitt arbete som forskare har gemensamt att de styrs av politisk islam och att där förekommer väpnade konflikter. Trots att han befunnit sig i potentiellt farliga situationer, har han lyckats komma nära och ha samtal med makthavare, korsa gränser utan rätt stämplar i visumet och spela golf på de mest fantastiska banorna. I denna uppdaterade utgåva av En personlig resa, med ett antal nyskrivna kapitel, berättar

Magnus Norell om spännande möten och händelser som satt djupa spår i honom. Magnus Norell är född 1958 i Eskilstuna men bor idag på Dalarö i Stockholms skärgård. Han är forskare, tongivande expert och har specialiserat sig på frågor som rör terrorism, politiskt våld, demokratifrågor och säkerhetspolitik. Sedan 2020 driver han Mellanösternpodden tillsammans med Ricki Neuman.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone