Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Sanningen kommer alltid fram
Isbn: 978-91-8982-409-6
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

Sanningen kommer alltid fram

14 år gammal träffar Maritta vad hon tror är sitt livs kärlek. De flyttar snabbt ihop och snart lever de med tre barn. Sakta men säkert inser Maritta att Per inte är vad hon hade hoppats på.


När Per hastigt dör just när hon bestämt sig för att lämna honom vet hon knappt vad hon ska ta sig till. Nu ensamstående med tre barn tvingas hon även kämpa med ryggproblem, odiagnostiserad ADHD, enorma smärtor i ansiktet och utmattningsdepression. Som om det inte vore nog börjar Pers familj utesluta henne, beskylla henne för Pers död och vägra låta barnen ta del av arvet som de är berättigade till.


Sanningen kommer alltid fram är en viktig självbiografi om destruktiva förhållanden, svikande familjemedlemmar och en mors kamp för ett bra liv. Det är en berättelse om att ta emot hjälp, om att ha det svårt och om att inte orka. Men det är också en berättelse om styrka, integritet och uthållighet.



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone